Inici / Cultura / agenda cultural / 25è aniversari del festival de Teatre al Carrer de Viladecans
Espectacle de "Carbón Club". Marc Arroyo-LaColumna.cat

25è aniversari del festival de Teatre al Carrer de Viladecans

  • La ciutat de Viladecans acull artistes d’arreu del món en la que ja és la 25a edició del Festival de Teatre al Carrer.
  • Des de dances populars fins espectacles musicals, titelles, clown o performances de foc 
  • LaColumna.cat fa la cobertura oficial del festival de Teatre al Carrer d’aquest any

 Viladecans obre els carrers al teatre per 25a vegada consecutiva (04/07/2014)

Són gairebé les set del vespre. Es comencen a omplir els carrers del casc antic de Viladecans. És la segona jornada de la ja vinticinquena fira de Teatre al Carrer de la ciutat. Durarà fins diumenge: tres dies de trobada entre la cultura i la gent que la fa seva. Un any més, companyies de músicadansacircpintura i teatre d’arreu del món oferiran a peu de carrer els seus espectacles.

Actuacions, converses, nens, avis, terrasses, aire lliure i festa carreguen l’ambient de cultura popular, de la gent i per la gent. Entre els espectacles més ambiciosos de la jornada d’ahir, 4 de juny, van destacar Cirk Isis, de la companyia de teatre sueca “Isis” i els bascs de Markeliñe amb l’obra de teatre Cartón Club. Avui, milers de persones gaudiran del segon dia de Teatre al Carrer de Viladecans: Xarxa Teatre, Le danse, Hand to Bike, Shay-FireLight Production… Una bona ocasió per donar-se a conèixer, consolidar-se i apropar al màxim l’art i la interculturaliat a la societat.

[VÍDEO] Resum del primer dia del Festival de Teatre al Carrer de Viladecans – 04/07/2014

Foc i música culminen el segon dia de Teatre al Carrer de Viladecans (05/07/2014)

La companyia francesa Shay-FireLights Production va estar l’encarregada de tancar la segona jornada del 25è aniversari del festival de Teatre al Carrer de Viladecans. La performance de foc sintetitzava les múltiples expressions artístiques de carrer. Dansa francesa, percussió itinerant, clown, titelles i nombroses improvitzacions van amenitzar la vetllada d’anit, dissabte 5 de juny, a la ciutat. Avui finalitza aquesta vinticinquena edició del Teatre al Carrer. El foc i la música tornaran a ser protagonistes: els catalans de la Companyia del Foc són els encarregats d’engegar el Piromusical 2014.

[VÍDEO] Resum del segon dia del Festival de Teatre al Carrer de Viladecans – 05/07/2014

 

L’aigua i els focs conclouen la 25a edició del Festival de Teatre al Carrer de Viladecans (6/6/2014)

 

  •  Aquest any, el festival ha comptat amb vuintanta-dos espectacles en viu procedents d’arreu del món.
  • La vinticinquena edició del Teatre al Carrer finalitza amb el piromusical que va aplegar durant vint minuts tots els públics de Viladecans

És diumenge: la darrera jornada del festival. Les últimes hores per sortir al carrer i gaudir de l’espectacle. Les Rambles de Viladecans s’omplen dels que vénen o van cap a la plaça Europa, un punt de trobada que atrau públics de totes les edats. Entre els espectadors, predominen els veïns de la ciutat, però les actuacions també atreuen curiosos que arriben dels voltants. La vinticinquena vegada que aquests carrers fan baixar el teatre dels escenaris, perquè es toqui amb la gent.

Entre les actuacions de la tarda, destaca l’espectacle de dansa “Ai que em mullo”, de la companyia Factoria Mascaró, on els ballarins representen dins l’aigua les vivències i situacions creades per Quim Serra i Jordi Rubio. L’esperat piromusical ha culminat el festival, i a la vegada, ha donat el tret de sortida a la preparació de la 26a edició, tal i com han assegurat els directors de l’esdeveniment, Jaume Antich i Xavier Manton. Aquests fan un balanç positiu del desenvolupament de les 82 actuacions en viu que han donat cos al festival, i s’han declarat  més que satisfets per la consolidació de la iniciativa.

 

[VÍDEO] Resum del tercer dia del Festival de Teatre al Carrer de Viladecans – 06/07/2014

 

Redacció

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

*