Inici / Actualitat / [VÍDEO] L’Alternativa TV – #6 ‘Quines polítiques d’habitatge s’han d’exigir als partits polítics?’

[VÍDEO] L’Alternativa TV – #6 ‘Quines polítiques d’habitatge s’han d’exigir als partits polítics?’

Segueix el sisè programa, comenta i aporta les teves preguntes utilitzant l’etiqueta oficial: #AlternativesHabitatge

L’emissió té lloc des dels estudis de la Facultat de Ciències de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L’anterior entrega va reflexionar sobre l’acció de la Marea Blanca a Catalunya i la podeu recuperar aquí.

Per tal de aconseguir un debat dinàmic i amb els suficients punts de vista avui comptem amb Vanessa Valiño (directora de l’Observatori DESC), Elvira Juncosa (500 x 20 i Habitatge Públic), Jose Ángel Gallegos (advocat), Jordi Puigdellívol (Comissió Jurídica de la PAH), Xavier Mauri (director de la fundació Habitat), Carlos Macías (portaveu de la PAH a Barcelona) i Óscar Luís Viera (advocat). Altrament, el programa permetrà al públic, essencialment format per estudiants, implicar-se en el debat i proposar temes per desenvolupar en el futur.

El programa, presentat i moderat per Frederic Pahisa, s’emetrà cada quinze dies en directe pel canal de TV de la UAB i posteriorment podrà veure’s en els portals d’internet de tots els mitjans que hi participen.
Organitzen: Catalunya Plural, Alternatives Econòmiques, Mongòlia, La ColumnaCAT, La Llamborda i SICOM – Solidaritat i Comunicació -.

Redacció

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

*