Inici / LaColumnaTV / L'Alternativa TV / [VÍDEO] L’AlternativaTV – #5 ‘Veïns i democràcia, l’alternativa?’

[VÍDEO] L’AlternativaTV – #5 ‘Veïns i democràcia, l’alternativa?’

Segueix el cinquè programa, comenta i aporta les teves preguntes utilitzant l’etiqueta oficial: #lAlternativaveïnal

L’emissió té lloc des dels estudis de la Facultat de Ciències de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L’anterior entrega va reflexionar sobre el 3+2 i el sistema universitari i la podeu recuperar aquí.

Per tal de aconseguir un debat dinàmic i amb els suficients punts de vista avui comptem amb Marc Andreu (periodista i historiador; autor de ‘Barris, veïns i democràcia’), Jordi Molina (periodista de Catalunya Plural), Thais Bonilla (plataforma ‘Som Paral·lel’), Custodia Moreno (activista veïnal del Carmel) i Jordi Giró (president de la CONFAVC). Altrament, el programa permetrà al públic, essencialment format per estudiants, implicar-se en el debat i proposar temes per desenvolupar en el futur.

El programa, presentat i moderat per Frederic Pahisa, s’emetrà cada quinze dies en directe pel canal de TV de la UAB i posteriorment podrà veure’s en els portals d’internet de tots els mitjans que hi participen.
Organitzen: Catalunya Plural, Alternatives Econòmiques, Mongòlia, La ColumnaCAT, La Llamborda i SICOM – Solidaritat i Comunicació -.

Redacció

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

*