Inici / LaColumnaTV / L'Alternativa TV / [VÍDEO] L’AlternativaTV – #2 ‘Catalunya-Espanya: Hi ha sortida amistosa?’

[VÍDEO] L’AlternativaTV – #2 ‘Catalunya-Espanya: Hi ha sortida amistosa?’

Segueix el segon programa, comenta i aporta les teves preguntes utilitzant l’etiqueta oficial: #lAlternativaCatalunyaEspanya

El programa d’avui planteja les relacions polítiques, econòmiques i socials entre Catalunya i Espanya arran del procés sobiranista. És viable una sortida amistosa entre ambdues nacions? L’emissió tindrà lloc des dels estudis de la Facultat de Ciències de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L’anterior entrega va reflexionar sobre el futur polític de Syriza i la podeu recuperar aquí.

Per tal de aconseguir un debat dinàmic i amb els suficients punts de vista avui comptem amb Muriel Casals (presidenta d’Òmnium Cultural), Joan Manuel Tresserras (comunicòleg de la UAB i exconseller de Cultura), Manuel Mayayo (catedràtic d’Història Contemporània) i Carme Valls (vicepresidenta de Federalistes d’Esquerra). Altrament, el programa permetrà al públic, essencialment format per estudiants, implicar-se en el debat i proposar temes per desenvolupar en el futur.

El programa, presentat i moderat per Frederic Pahisa, s’emetrà cada quinze dies en directe pel canal de TV de la UAB i posteriorment podrà veure’s en els portals d’internet de tots els mitjans que hi participen.

Organitzen: Catalunya Plural, Alternatives Econòmiques, Mongòlia, La ColumnaCAT, La Llamborda i SICOM – Solidaritat i Comunicació -.

Redacció

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

*