Inici / Cultura / La Selectivitat ja té websèrie

La Selectivitat ja té websèrie

Patatabrava.com i Arsomnia Productions presenten la seva primera coproducció, una sèrie online sobre el primer any a la universitat 

– L’equip el formen trenta joves de 20 anys, entre ells joves promeses de la interpretació i la producció audiovisual.

– La producció s’estrena avui, quan la Selectivitat ja ha començat a la majoria de l’estat

Imberbe-CUTS

“La Selectivitat és una prova de foc que mesura la teva capacitat per vomitar temari en una hora i mitja, i sense faltes d’ortografia”. Així comença el pilot d’Imberbe, una webserie sobre els desafiaments que suposa l’accés a la universitat. El primer episodi transcorre durant les PAU i parla sobre els nervis i l’estudi previs a aquesta, la fi de l’institut i el que suposa deixar el poble per “anar-se’n a estudiar”.

Sota l’atenta mirada del públic (pre) universitari, debuten al món de la ficció en línia el site patatabrava.com i Arsomnia Productions, d’on neix aquesta mateixa revista . L’equip el formen una trentena de joves de 20 anys. D’aquesta manera, el portal universitari s’assegura que la sèrie parlarà del pas de l’institut a la universitat amb coneixement total de causa.

La webserie està dirigida per Pol Más de XaxàsAnna Martí i Marta Hernández.I entre els protagonistes es troben joves promeses del món de la interpretació, com ara Quim ÀvilaElisabet CasanovasFrancesc Cuéllar, Eloi Gómez, Sara Diego i Alba Encabo. 

La ficció s’estrena avui, 12 de juny – coincidint amb les PAU – tot i que Imberbe es reprendrà al setembre, quan el curs universitari torna a començar. La primera temporada de la webserie tractarà els aspectes clau de la vida universitària, com la recerca de pis, el primer dia de classe, les festes universitàries, els erasmus i els exàmens.

 


 

Redacció

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

*