Home / Les Columnes / La poma d’Eva per 9,99€
Alvaro Imbert - LaColumna.cat

La poma d’Eva per 9,99€

Al primens en obtenir un Iphone 6 li va relliscar de les mans mentre el mostrava, com si es tractés de la copa del Torneig dels Tres Bruixots,  a les càmeres del món mundial occidental, aquest que es divideix entre els que tenen un Iphone, i els que encara conserven els seus òrgans interns. Compassió per cada un dels fets continguts a la oració anterior.  Preguem.

En aquella Vall Divina s’han oblidat dels nostres costums muggles. El nou Iphone 6 plus és tan finet que es doblega en portar-lo a la butxaca. ¡Oh Jobs, ¿Per què ens has abandonat!?

Per un Iphone 6, amb 60 en tens prou. En pots tenir un reunint 1000 monedetes d’aquestes que només recollim quan escombrem. El nou bitllet de 10€ va sortir al mercat el passat 23 de setembre. Aquesta vegada però, s’han fet les proves convenients perquè no es repeteixin les situacions provocades pel primer element de la gama Europa: el de 5€: molts caixers el detectaven com a fals perquè no tenien els sensors adaptats als nous models.

Durant un temps coexistiran els dos bitllets, fins que arribat el dia : Oh! Aquest paper que fins ara valia tres paquests de Flandria, passi a tenir el mateix valor que el Pay- Pay.

Saben, l’anunci de la tele resa “338 millones d’europeos juntos somos más fuertes con el Euro“. No menteixen. Si ens sumem als 314 milionsde Nord Americans suposem gairebé la meitat del PIB mundial. A veure com s’encara l’anunci de l’Acord Transatlàntic sobre lliure Comerç i Inversióperquè l’assumpte té potencial.

Saben, veure un bitllet desafiant la gravetat intergalàctica en un spot televisiu, és a dir, un anunci de diners, potser em va impactar més del normal. El fet és que no tinc tele, i no pas per una qüestió de principis. Sinó que després de pujar 90 kg de caixa tonta a un quart amb entresòl i principal, sense ascensor, en ple agost, ens en vam adonar que no teníem antena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*