Inici / LaColumnaTV / L'Alternativa TV / [VÍDEO] L’AlternativaTV – #4 ‘3+2: La universitat en venda?’

[VÍDEO] L’AlternativaTV – #4 ‘3+2: La universitat en venda?’

El quart programa de l’Alternativa versarà sobre l’Estratègia Universitària 2015 i el 3+2. El podreu veure el dimarts 24 de març a les 12.30h del migdia a la web de tots els mitjans que formem part de l’Alternativa, també a la de La Columna. També podeu assistir com a públic al plató 3 de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. En aquest cas, mireu de ser-hi una mica abans.

El 3+2 és un decret que forma part de la reforma educativa del Ministre Wert i que reduirà els graus a 3 anys per deixar l’especialització en mans dels màsters de 2 anys. El conflicte està servit: la majoria de màsters són privats, per tant l’aplicació d’aquest decret encariria molt els estudis universitaris. Això dificultaria l’accés de molts estudiants a estudis superiors per motius econòmics. Què faran les Universitats catalanes? Tindran veu els estudiants en les seves decisions?

Per tal d’aconseguir un debat dinàmic i plural, l’Alternativa comptarà amb la presència dels següents participants:

  • João França, periodista de Diari de l’Educació.
  • Sílvia Carrasco, vicerectora d’Estudiants i Cooperació de la UAB.
  • Isabel Benítez, ex-portaveu del Comitè de Vaga contra Bolonya i militant de la COS.
  • Josep Ferrer ex-rector de la UPC i impulsor del IVrt Congrés Universitari Català.

A més el programa permetrà al públic, essencialment format per estudiants, implicar-se en el debat i proposar temes a desenvolupar.

El programa, presentat i moderat per Frederic Pahisa, s’emet cada quinze dies en directe pel canal de TV de la UAB i posteriorment es pot veure  als portals d’internet de tots els mitjans que hi participen.

Organitzen: Catalunya Plural, Alternatives Econòmiques, Mongòlia, La ColumnaCAT, La Llamborda i SICOM – Solidaritat i Comunicació -.

Redacció

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

*