Inici / Actualitat / [VÍDEO] L’AlternativaTV – #3 ‘Neix la Marea Blanca de Catalunya’

[VÍDEO] L’AlternativaTV – #3 ‘Neix la Marea Blanca de Catalunya’

Segueix el tercer programa, comenta i aporta les teves preguntes utilitzant l’etiqueta oficial: #MareaBlancaLAlternativa

 

L’emissió tindrà lloc des dels estudis de la Facultat de Ciències de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L’anterior entrega va reflexionar sobre el futur de les relacions Catalunya- Espanya i la podeu recuperar aquí.

Per tal de aconseguir un debat dinàmic i amb els suficients punts de vista avui comptem amb Josep Martí Valls (metge, membre de la Plataforma pel dret a la salut i del CAPS), Marta Ribas (periodista i diputada de ICV-EUiA), Isabel Vallet (diputada de la CUP, militant d’Endavant i jurista), Albano Dante (Editor de Cafè amb Llet) i Àngels Martínez Castells (presidenta de DEMPEUS i economista) . Altrament, el programa permetrà al públic, essencialment format per estudiants, implicar-se en el debat i proposar temes per desenvolupar en el futur.

El programa, presentat i moderat per Frederic Pahisa, s’emetrà cada quinze dies en directe pel canal de TV de la UAB i posteriorment podrà veure’s en els portals d’internet de tots els mitjans que hi participen.

Organitzen: Catalunya Plural, Alternatives Econòmiques, Mongòlia, La ColumnaCAT, La Llamborda i SICOM – Solidaritat i Comunicació -.

Redacció

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

*