Inici / LaColumnaTV / L'Alternativa TV / [VÍDEO] L’AlternativaTV – #1 ‘DesprésdeSyrizaQUÈ’

[VÍDEO] L’AlternativaTV – #1 ‘DesprésdeSyrizaQUÈ’

Segueix el programa, comenta i aporta les teves preguntes utilitzant l’etiqueta oficial: #DesprésdeSyrizaQUÈ

Ha arribat el dia. Avui arrenca L’Alternativa TV  a les 12.30h. des dels estudis de la Facultat de Ciències de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El programa d’avui planteja la viabilitat política de Syriza i les expectacions socials que va generar el seu discurs, i ara la seva arribada al front del govern grec.

Per tal de aconseguir un debat dinàmic i amb els suficients punts de vista avui comptem amb David Fernàndez (Diputat i Portaveu de la CUP-AE), Joan Herrera (Diputat i Portaveu d’ICV-EUiA), Andreu Missé (Director d’Alternativas Económicas), Sofia Tipalou (Politòloga Grega i Doctorand a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB) i Pablo Coratelo (Membre de la Auditoria Ciutadana Pel Deute). Altrament, el programa permetrà al públic, essencialment format per estudiants, implicar-se en el debat i proposar temes per desenvolupar en el futur.

El programa, presentat i moderat per Frederic Pahisa, s’emetrà cada quinze dies en directe pel canal de TV de la UAB i posteriorment podrà veure’s en els portals d’internet de tots els mitjans que hi participen.

Organitzen: Catalunya Plural, Alternatives Econòmiques, Mongòlia, La ColumnaCAT, La Llamborda i SICOM – Solidaritat i Comunicació -.

Redacció

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

*