Inici / Les Columnes / Serà un plaer!

Serà un plaer!

Quan vam decidir (i ens vàrem comprometre)  a tirar endavant amb “La Columna”, teníem en ment que volíem establir un portal que fos de referència per als joves catalans. Un punt de trobada amb l’actualitat.

Som conscients del repte que ens hem marcat, de les dimensions del nostre objectiu. Però no tenim por, no ens fem enrere. Ens busquem els recursos i pas a pas comencem a fer d’aquest projecte una realitat.

“La Columna” és una petita gran mostra del que podem arribar a fer els joves si ens posicionem al costat dels nostres somnis i busquem suports per a les nostres iniciatives. Això ho sabem gràcies a l’Associació Arsòmnia, la mare d’aquest projecte.

Tornem, però, al punt inicial. Editar continguts informatius, interessants i innovadors. Aquest és el treball que vol impulsar aquest portal. Amb un toc diferent al dels mitjans de comunicació convencionals. Cedint protagonisme a la cultura, l’art i la literatura.

“La Columna” té molt a dir. Som joves, tenim la necessitat d’alçar la nostra veu i fer-nos escoltar. Amb aquest portal no només ens donem el gust de fer-ho, sinó que et convidem a sumar-te al nostre crit. Posarem en primera plana informació de l’interès de tots. I serà amb objectivitat, rigor i sense deixar-nos cap detall.

A partir d’avui, i cada dia, el nostre compromís ets tu. Tu, lector de “La Columna”, una peça clau d’aquest somni. Un projecte que ha de créixer, prosperar, madurar, aprendre, cometre errors i posar-se a prova. I només ens falta apuntar, ja per acabar, que serà un plaer.

 

La Columna

Samuel Rubin
Barcelona - Los Angeles. Escriure des de 10.000 kilòmetres de distància només em fa voler estar més aprop.

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

*